KONTAKT: +421 (0) 905 999 999
O SPOLOČNOSTI PRODUKTY NÁŠ TRH ŠKOLSKÝ PROGRAM KONTAKT
sk en it

TEKUTÉ VAJEČNÉ VÝROBKY • Vaječný bielok tekutý • Vaječný žĺtok tekutý, pasterizovaný • Vaječná zmes tekutá, pasterizovaná SUŠENÉ VAJEČNÉ VÝROBKY • Sušený vaječný bielok pasterizovaný • Sušený vaječný žĺtok pasterizovaný • Sušená vaječná zmes pasterizovaná

Prílohy:

Špecifikácia tekutá vaječná zmes pasterizovaná

• Vaječná zmes tekutá, pasterizovaná


Výrobky:
  • Pasterizovaná vaječná zmes tekutá
  • Pasterizovaná vaječná zmes tekutá sladená 48% cukru
  • Pasterizovaná vaječná zmes zahustená
Vaječná zmes pasterizovaná, tekutá

Vaječná zmes je 100 % vaječná hmota bez prídavných látok, získaná zo slepačích vajec po oddelení škrupín. Tvorí ju tvorí zmes vaječného žĺtka a bielka v ich prirodzenom pomere. Vaječná hmota sa následne pasterizuje, vychladí na teplotu max. +4°C a plní do spotrebiteľských obalov.

Finálny výrobok je rovnorodá nepriehľadná tekutá hmota žltej až oranžovej farby, prirodzenej vaječnej vône a chuti, bez cudzích pachov a príchutí a s obsahom sušiny min. 23 %,   obsahom žĺtkového tuku min. 9,8% a pH od 7,0 do 8,0.

Výrobok neobsahuje úlomky škrupín ani iné cudzie prímesi. Po mikrobiologickej stránke je výrobok v súlade s požiadavkami zdravotnej bezpečnosti potravinovej legislatívy EU. Výrobok neobsahuje patogénne a toxikogénne mikroorganizmy. Senzorické a fyzikálno – chemické parametre sú v súlade s parametrami uvedenými v špecifikácii výroku. Teplota skladovania je od 0°C do +4°C.

Ochutené vaječné pasterizované zmesi sú vyrabáne zmiešaním a následnou homogenizáciou vaječnej zmesi a prídavných látok. Štandartnými prídavnými látkami sú cukor , prípadne soľ.

Objem balenia

Obsah vajec priemernej hmotnosti M (cca 56g)

1 liter

22 ks

1,5 litra

33 ks

2 litre

44 ks

5 litrov

110 ks

10 litrov

220 ks

220 kg

4840 ks

500 kg

11000 ks

1000 kg

22000 ks

Cisterna

Podľa objemu cisterny

 

© copyright 2014 eggproduct.sk powered by instantweb cms