KONTAKT: +421 (0) 905 999 999
O SPOLOČNOSTI PRODUKTY NÁŠ TRH ŠKOLSKÝ PROGRAM KONTAKT
sk en it

TEKUTÉ VAJEČNÉ VÝROBKY • Vaječný bielok tekutý • Vaječný žĺtok tekutý, pasterizovaný • Vaječná zmes tekutá, pasterizovaná SUŠENÉ VAJEČNÉ VÝROBKY • Sušený vaječný bielok pasterizovaný • Sušený vaječný žĺtok pasterizovaný • Sušená vaječná zmes pasterizovaná

Prílohy:

Špecifikácia tekutý vaječný žĺtok pasterizovaný

• Vaječný žĺtok tekutý, pasterizovaný


Výrobky 
  • Pasterizovaný vaječný žĺtok tekutý
  • Pasterizovaný vaječný žĺtok solený 5% NaCl
  • Pasterizovaný vaječný žĺtok solený 6% NaCl
  • Pasterizovaný vaječný žĺtok sladený  10% cukru
  • Pasterizovaný vaječný žĺtok sladený 33% cukru

 

Vaječný žĺtok  pasterizovaný, tekutý

Vaječný žĺtok je 100 % vaječná hmota bez prídavných látok, získaná zo slepačích vajec po oddelení bielka a škrupín. Vaječný žĺtok sa následne pasterizuje, vychladí na teplotu max. +4°C a plní do spotrebiteľských obalov.

Finálny výrobok je rovnorodá nepriehľadná hustejšia tekutá hmota žltooranžovej až oranžovej farby, prirodzenej vaječnej vône a chuti, bez cudzích pachov a príchutí a s obsahom sušiny min. 42%,   obsahom žĺtkového tuku min. 26% a pH od 6,0 do 7,5.

Výrobok neobsahuje úlomky škrupín ani iné cudzie prímesi. Po mikrobiologickej stránke je výrobok v súlade s požiadavkami zdravotnej bezpečnosti potravinovej legislatívy EU. Výrobok neobsahuje patogénne a toxikogénne mikroorganizmy. Senzorické a fyzikálno – chemické parametre sú v súlade s parametrami uvedenými v špecifikácii výrobku.

Teplota skladovania je od 0°C do +4°C.

Ochutený  vaječný pasterizovaný žĺtok je vyrábaný zmiešaním, homogenizáciou a následnou pasterizáciou vaječného žĺtka a prídavných látok. Štandartnými prídavnými látkami sú cukor  a soľ.

Objem balenia

Typ balenia

1 liter

PET

1,5 litra

PET

2 litre

PET

5 litrov

PET

10 litrov

PET

220 kg

Bag in Box

500 kg

Nerezový kontainer

1000 kg

Nerezový kontainer

Cisterna

15000 – 24000 kg

 

© copyright 2014 eggproduct.sk powered by instantweb cms